tisdag 16 oktober 2012

kvällsläsning

"Nej, Elsa Gustavsson var tvungen att sluta upp med det här barnsliga beteendet. Nu med en gång. Hon sträckte på ryggen och torkade bort några mentala tårar. Så här kunde hon inte hålla på. Hon måste stoppa undan de negativa tankarna och inte låta dem påverka livet på det här idiotiska sättet. Egentligen hade hon ju allt man kunde önska sig. Det gällde bara att uppskatta det också. "

6 kommentarer:

  1. är också au pair och går också in i rematch ikväll. håller tummarna för att du snart hittar en familj som känns bra! det gäller bara att hålla lågan uppe. lycka till. kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaså? Fy det är verkligen inte roligt!! Vart I USA är du? Skickar massa styrkekramar!!

      Radera
    2. I cali just nu, men brukade bo "granne" med dig, i Wayland (det här är mitt andra år). Hoppas verkligen att allt löser sig för dig. Jag har ju ändå varit här ett år redan, så jag känner liksom att om det är menat så händer det, annars är inte sverige så himla illa. men hade jag rematchat under mitt första år hade jag nog varit mer rädd för att åka hem (alltså inte för att det är mindre chans att rematcha utan just för att jag ändå har varit här ett tag). Men det är många som rematchar så det ska nog bli bra för oss båda! Bamsekram

      Radera
    3. Åhh, då är jag med!! :) Tack, hoppas det löser sig för dig med! Förstår vad du menar med att du redan har upplevt ett och annat.. Jag hoppas givetvis på att jag får stanna kvar, men är glad för de jag fått vara med om under min tid här. Jag håller en tumme för oss båda och hoppas verkligen att det löser sig!! :) KRAM!!

      Radera
  2. Styrkekramar till dig med min älskling!! Puss, puss// mamma <3<3<3

    SvaraRadera